Οργανωτικές διευκρινήσεις για τη διεξαγωγή του 2ου Δρόμου για την Υγεία

Η Ένωση Εργαζομένων Βενιζελείου Γ.Ν, στα πλαίσια της διοργάνωσης του 2ου Δρόμου για την Υγεία, νοιώθει την υποχρέωση να ενημερώσει τους αθλητές- ποδηλάτες αλλά και όλο τον κόσμο που θα τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση, τα εξής:

Έναρξη εκδηλώσεων στον χώρο του Καράβολα : 09:30 π.μ

– Ο 2Ος Δρόμος για την Υγεία δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα, καθώς αποτελεί μέρος μιας συλλογικής δράσης αγωγής Υγείας και υιοθέτησης ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

– Από οργανωτικής πλευράς έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασφαλή και  επιτυχημένη έκβαση της όλης εκδήλωσης.

– Οι ποδηλάτες θα ακολουθήσουν τη διαδρομή Καράβολας – Μίνωος – ΕΟΚ – Βασιλείου Σμπώκου – Λ.Κνωσσού – Βενιζέλειο Γ.Ν.

– Για τον ποδηλατικό περίπατο απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η συμπλήρωση της υπεύθυνης δήλωσης συμμετοχής. Για τους ανήλικους αθλητές κρίνεται απαραίτητη η γονική συναίνεση.

– Όσοι έχουν εγγραφεί στην εκδήλωση μετά τις 06/10/2018 θα προσέρχονται με τα δικά τους ποδήλατα.

– Σε όσους θα διατεθούν ποδήλατα για τη συμμετοχή στην ποδηλατοδρομία θα αποσταλεί πρωτίστως e-mail ή θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά.

– Με την χρήση του WebApp Δρόμος για την Υγεία θα γίνει η κλήρωση δώρων την ημέρα της εκδήλωσης. Τα ποδήλατα θα κληρωθούν στο χώρο του Βενιζελείου κατά τον τερματισμό.

– Η διαδικασία της κλήρωσης θα ανακοινωθεί μέσω του WebApp το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

– Όλοι οι συμμετέχοντες στον ποδηλατικό περίπατο φέρουν δικά τους κράνη.

– Οι παράλληλες εκδηλώσεις όπως η Αιμοδοσία, η δωρεά Μυελού των Οστών, η διαδραστική ενημέρωση στα περίπτερα και οι χορευτικές και δυναμικές επιδείξεις, θα συνεχιστούν παράλληλα με τον ποδηλατικό περίπατο και μέχρι το πέρας τον εκδηλώσεων στις 14.00 το μεσημέρι της Κυριακής.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε όλους για μία ασφαλή και γεμάτη υγεία διοργάνωση!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *